В център „Алфа“ предлагаме висококачествени масажни техники, разделени на няколко категории:

Класически масаж – гръб, крака или цялостен

Лечебен масаж – Прилага се с цел профилактика, обработват се различни проблемни части от тялото с цел освобождаване на енергията, блокажите и натрупаното напрежение. Могат да бъдат използвани и вендузи, ако това е необходимо.

Мандара масаж – Този масаж е комбинация от Шиацу и различни рефлексологически техники.

Гуаша масаж – Гуаша следва теорията на меридианите на китайската медицина. Тя стимулира притока на кръв и премахва през кожата изстудяването, отрицателната енергия, излишния огън и лимфни течности от тялото.

Шиацу масаж – Японски масаж, който балансира жизненоважната за тялото енергия „КИ” чрез оказване на натиск с палци, ръце, лакти и китки върху повърхността на пътеката, по която се движи енергията в човешкото тяло съгласно теорията за акупунктурата.

Аюрведа Широдара – Този цялостен масаж с олио (от главата до петите) помага за изхвърляне на токсините и зарежда тялото с позитивна енергия.

Юмейхо масаж – Източен специален масаж, основан от Масаиуки Сайонджи, определян като хълбочно-изправяща, притискащо-разтриваща терапия, в основата на която е грижата за тазобедрените стави и гръбначния стълб. Увеличава жизнените сили на организма. Терапия, която изправя костната система на цялото тяло, отпуска неговите мускули, подобрява кръвообръщението, лимфооросяването и радикално премахва много проблеми, причинени от разместванията на тазовите кости, които са център на нашето тяло.

Класически релаксиращ масаж – Лек отпускащ масаж с антистресов ефект, успокояващ нервната система